Handbal nieuws

De dames midweeks zijn kampioen van de zaalcompetitie, van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!

We zijn op zoek naar enthousiaste kids!

Vind uw kind handbal ook leuk? Kom gerust eens kijken op een training. Men mag altijd -vrijblijvend- een paar keer mee trainen om te kijken of uw kind het leuk vindt. Daarna mag men zelfs 2 maanden meedoen, zonder dat je hoeft te betalen. Deze 2 maanden mag je ook meespelen met wedstrijdjes en wekelijks komen trainen. Na 2 maanden mag je dan beslissen of je lid blijft. Zo wordt het handballen alleen maar leuker. De drempel om lid te worden hopen wij hiermee te verlagen. Hieronder kunt u het inschrijf/machtigingsformulier uitprinten, invullen en inleveren bij de coach/trainer. Uw kind kan dan gelijk meedoen met wedstrijden. Na het verstrijken van de 2 maanden wordt u gevraagd of uw kind lid wilt blijven. Uiteraard wordt de machtiging alleen gebruikt indien men ervoor kiest om lid te blijven.

inschrijf- en machtigingformulier SVWW

Eerst meer informatie? Via een mailtje naar wieringerwaard@handbal.nl krijgt u snel een reactie.

SV Wieringerwaard ook op Facebook.

Op Facebook heeft de SV een eigen pagina. Neemt U ook ‘ns een kijkje?

https://www.facebook.com/groups/406094086187308/?fref=ts

Pannenleggersbedrijf Luik sponsor D team.

20160206_100757Het D1 team is trots op de outfits van hun sponsor Dennis Luik. Met deze mooie tenues zullen zij menig sportief wedstrijdje handballen. Namens alle kinderen en de S.V. bedankt!

 


Klaverjassen bij S.V.Wieringerwaard

Elke 3e zaterdag van de maand is er klaverjassen bij de sportvereniging. Naast een gezellig avondje kaarten, steunt u hiermee ook de jeugd van de S.V. De opbrengsten van de loterij komen elk seizoen ten goede aan de jeugdafdeling van de S.V. Elke avond is de inloop vanaf 19.45 uur, aanvang kaarten vanaf 20.00 uur. De volgende datum is de 3e zaterdag van april. Deelname kost 3 euro en dan zorgen wij voor wat lekkers bij de koffie en een hapje bij de borrel.

 FB_IMG_1448090492838